آیا شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد؟ + فیلم «عیسی بخشی» آخرین بازمانده بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی درگذشت + علت فوت صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد فیلم‌‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «لالایی» در شبکه نمایش خانگی | عمو پورنگ بازیگر شد سریال جدید «رخنه» درباره امنیتی‌ترین عملیات نفوذ + زمان پخش ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع)
سرخط خبرها

آثار راه یافته به بخش نهایی جایزه جرج اورول را بشناسید

  • کد خبر: ۲۷۷۳۶
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
آثار راه یافته به بخش نهایی جایزه جرج اورول را بشناسید
جایزه جورج اورول که بهترین آثار سیاسی سال را انتخاب می کند، با انتشار فهرست نهایی خود فینالیست‌های سال ۲۰۲۰ را معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جایزه جورج اورول فینالیست‌های سال ۲۰۲۰ را در دو بخش آثار غیرداستانی و داستانی سیاسی معرفی کرد.

در بخش کتاب‌های سیاسی غیرداستانی آثار راه یافته به بخش نهایی عبارتند از:

«تشریح هیتلر: چمبرلین، چرچیل و راهی به سوی جنگ» نوشته تیم بووری.

این روزنامه‌نگار سیاسی که بیشتر به نقد کتاب‌های تاریخی و سیاسی می‌پردازد، در کتابش به ارائه جزییاتی از تاریخ پرداخته که هشداردهنده هستند.

 

«زنان نامرئی: وضع مقدمات داده‌ها در جهانی طراحی شده برای آقایان» نوشته کارولین کریادو پرز.

این نویسنده که نخستین کتابش را سال ۲۰۱۵ منتشر کرده در آثارش از برابری حقوق زن و مرد دفاع می‌کند.

 

«مارگارت تاچر: به تنهایی خودش؛ جلد سوم» نوشته چارلز مور.

نویسنده‌ای که از سال ۱۹۷۹ از کادر روزنامه دیلی تلگراف بوده و به عنوان ستون‌نویس سیاسی در دهه ۱۹۸۰ در سال‌های نخست‌وزیری مارگارت تاچر درباره وی بسیار نوشته بود. وی با انتشار نخستین جلد از زندگی مارگارت تاچر در سال ۲۰۱۳ برنده جایزه الیزابت لانگفورد برای بیوگرافی تاریخی شد و جایزه بهترین کتاب سیاسی سال را دریافت کرد.

 

«کودکانی که من آموزششان دادم و آنچه آنها به من آموختند» نوشته کیت کلانچی.

این نویسنده، آموزگار و روزنامه‌نگار در این کتاب از تجربیاتش درباره دانش آموزان نوشته است. وی چندین جایزه برای آثار داستانی و شعر خود دریافت کرده که شامل جایزه شعر فوروارد، جایزه داستان کوتاه بی‌بی‌سی، نامزدی جایزه کاستا و نامزدی جایزه تد هیوز است.

 

«دوران بقای کاپیتالیسم» نوشته شوانا زوبوف.

وی که استاد دانشگاه است سال ۲۰۰۶ به عنوان یکی ۱۱ متفکر اقتصادی دنیا شناخته شد.

 

«خیانت وایندراش، افشای محیط خصمانه» نوشته آملیا جنتلمن.

وی برای تحقیقاتی که در زمینه وایندراش انجام داده چندین جایزه دریافت کرده است و یک بار نیز به عنوان نویسنده سال جایزه اورول انتخاب شده است. رسوایی وایندراش در سال ۲۰۱۸ در بریتانیا دررابطه با افرادی است که به اشتباه بازداشت، از حقوق قانونی خود محروم و تهدید به اخراج شدند.

 

«زیرزمینی: سفری در زمان» نوشته رابرت مک‌فارلین.

در این کتاب نویسنده نگاهی به محیط زیست دارد و تاریکی‌های اطراف ما را عیان می‌کند.

 

فینالیست‌های بخش داستانی:

«اردک‌ها، نیوبری‌پرت» نوشته لوسی المان

«دختر، زن، دیگر» نوشته برناردین اوارسیتو

«دختر» نوشته اد نا اوبراین

«بهشت، خانه من» نوشته اتیکا لاک

«پسران نیکل» نوشته کالسون وایتهد

«دیوار» نوشته جان لنچستر

 

در فهرست اولیه این بخش ۱۳ اثر جای داشتند و به این ترتیب «بهار» نوشته الی اسمیت، «مسافران» نوشته رجینا پورتر، «سفر به کاله در زمانی معمولی» نوشته جیمز میک، «مردی که همه چیز را دید» نوشته دبورا لوی، «مدرسه توپکا» نوشته بن لرنر، «فک شکسته» نوشته مینولی سالگادو و «این بهشت» نوشته روبی کالینگ آثاری بودند که در بخش داستانی از رسیدن به دور نهایی بازماندند.

 

جایزه اورول در بخش روزنامه‌نگاری نیز ۷ روزنامه‌نگار از ۶ نشریه را برای دور نهایی انتخاب کرد و در بخش رسانه‌های اجتماعی نیز ۶ فینالیست معرفی شدند.

 

جایزه جورج اورول از سال ۱۹۹۳ راه‌اندازی شده تا از نویسندگانی تجلیل کند که با آثارشان به آرمان‌های جورج اورول وفادارند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->